تماس با کارشناس

راه حل های کاربردی برای حل مشکل آنتن دهی گوشی

از مجموعه مطالب آموزشی

مشکل آنتن دهی گوشی از اون دسته مشکلاتی ست که به شدت اعصاب شما رو بهم میریزه، مخصوصا اگه در حال مکالمه با شخص مهمی باشید و یا کار ضروری و فوری رو بخواهید از طریق تماس تلفنی هندل کنید که در اینصورت دلتون میخواد اون لحظه موبایل تون رو با نهایت ناراحتی دور بندازید😠 چرا ؟؟! چون احتمالا فکر می کنید که ایراد از نوع موبایل تون هست، در حالی که عدم آنتن دهی گوشی میتونه دلایل مختلفی از جمله ضربه خوردن دستگاه، اپراتورها و یا دکل های آنتن باشه که در این مقاله قصد دارم که ابتدا دلایل ضعیف شدن آنتن گوشی رو بررسی کنیم و سپس راه های کاربردی برای افزایش و تقویت آنتن دهی موبایل رو بهتون آموزش بدم💌

🔴شما می توانید برای دریافت پاسخ سوال های خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره  0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.

 

 

آنچه که در این مقاله می خوانید

دسته بندی مشکلات آنتن دهی گوشی رو بشناسید

راه حل های کاربردی برای حل مشکل آنتن دهی گوشی در خانه

سخن پایانی

 

دسته بندی مشکلات آنتن دهی گوشی رو بشناسید

در ابتدا بهتره بدونید که مشکل آنتن دهی گوشی به دسته های زیر تقسیم میشه و شما باید بررسی کنید که مشکل آنتن دهی گوشی تون در کدام دسته قرار داره:

1.       آنتن گوشی دارای نوسان است ( بصورت لحظه ای قطع و وصل میشه)

2.       موبایل دارای آنتن دروغین است ( گوشی به ظاهر آنتن داره ولی عملکردی نداره )

3.       گوشی هیچ آنتنی نداره ( بصورت آفلاین می باشد )

4.       موبایل در شبکه غیر فعال شده است ( سیم کارت از پوشش شبکه ای استفاده نمی کنه )

 

 

در ادامه بیایید تا هر کدوم از موارد بالا رو با جزئیات بیشتر بررسی کنیم تا کمی بیشتر با اونها آشنا بشید:

 

🔴 آنتن گوشی دارای نوسان است

حتما این حالت رو تجربه کردید که لحظه ای آنتن گوشی تون وصل میشه و بعد از چند دقیقه دیگه مجدد موبایل تون آنتن نداره. در واقع شما شاهد نوسان لحظه ای در آنتن دهی گوشی تون میشید. این ایراد در بیشتر اوقات به آی سی pf دستگاه ارتباط داره که بیشتر در گوشی های قدیمی اتفاق میفته ولی بعضا این روزا در موبایل های بروز نیز دیده شده است. از طرف دیگه میتونه به علت مشکل نرم افزاری دستگاه تون نیز باشه که در اینصورت بایستی با متخصصین و تعمیرکاران نرم افزاری موبایل در این مورد مشورت نمایید.

🔴 موبایل دارای آنتن دروغین است

این حالت بسیار آزار دهنده است چرا که شما آنتی دهی کامل رو بصورت نمادین روی دستگاه تون میبینید ولی متاسفانه قادر نیستید تماس بگیرید و یا پیامی ارسال نمایید. این ایراد آنتن دهی ظاهری، بیشتر در گوشی های سامسونگ دیده شده است که میتونه علت اون از آی سی PF باشه که بعضا با گرفتن گرما، مشکل برطرف میشه.

همچنین این ایراد میتونه در گوشی های برند نوکیا نیز اتفاق بیفته که در اینصورت شما بایستی موبایل تون رو به یک تعمیرکار نرم افزاری نشون بدید.

🔴 گوشی هیچ آنتنی نداره

در این وضعیت، گوشی در حالت آفلاین قرار داره  در حالی که سیم کارت داخل گوشی هست ولی شما بطور مثال در گوشی های آیفون با پیام هایی چون no sim، یا searching و یا no service روبرو میشید. علت چیه؟!

 

 

👈 پیشنهاد می کنم اگه گوشی شما اندوریدی هست گام های زیر رو اجرا کنید تا ببینید که ایراد از سخت افزار گوشی ست یا نرم افزار.

1.       ابتدا به قسمت تنظیمات برید.

2.       روی گزینه about برای گوشی های اندرویدی و روی general  برای گوشی های آیفون ضربه بزنید.

3.       حالا اگه در قسمت modem firmware بتونید سریال baseband رو ببینید یعنی مشکل نرم افزاری ست و در غیر اینصورت ایراد از سخت افزار دستگاه شماست.

👈 توصیه : اکر گوشی شما آیفون هست مراحل زیر رو انجام بدید :

1.       به قسمت تنظیمات گوشی برید.

2.        عبارت carrier رو در بالا صفحه سرچ کنید روی گزینه carrier  ضربه بزنید تا لیست اپراتورها به شما نشون داده بشه. در صورت عدم نمایش لیست، به صورت دستی جستجو کنید و منتظر باشید تا شبکه پیدا بشه.

3.       اگه گزینه carrier رو نمیبینید و یا لیست اپراتورها نشون داده نمیشه مطمئن باشید که ایراد از سخت افزار دستگاه و یا سیم کارت است و بایستی با مراجعه به یک تعمیرکار ابتدا سیم کارت وسپس موبایل آی سی baseband رو بررسی نمایید.

 

خب حالا که تا اینجای مطلب با انواع مشکلات آنتن دهی گوشی آشنا شدید بریم تا با روش های حل مشکل آنتن دهی گوشی نیز آشنا بشیم و ببینیم که راهکار کاربردی چیه؟

یه وقت هایی مثلاً برای نصب بعضی از برنامه ها لازم که آنتی ویروس و خاموش کنی مقاله  آموزش خاموش کردن یا غیر فعال کردن آنتی ویروس ویندوز رو از دست ندید.

راه حل های کاربردی برای حل مشکل آنتن دهی گوشی در خانه

  •  دستگاه تون رو restart نمایید
  •   محل قرارگیری سیم کارت رو چک کنید
  • به فضای باز برید
  •  گوشی تون رو آپدیت نمایید
  •  بصورت مقطعی حالت airplane mode رو انتخاب کنید
  • میزان سیگنال واقعی رو بررسی کنید
  • حالت اتوماتیک شبکه رو انتخاب نمایید
  •   موبایل تون رو ریست کنید

 

 

اگه احیانا در منزل بودید و با مشکل ضعیف شدن آنتن گوشی در خانه مواجهه شدید گام های بالا رو بصورتی که برای شما تشریح می کنم، اجرا نمایید:

دستگاه تون رو restart نمایید

ری استارت کردن دستگاه، یکی از رایج ترین و آسان ترین راه حل هاست که اکثر کاربران اون رو بلد هستند و باعث میشه که گوشی مجدد شبکه رو پیدا کنه و آنتن به سیستم برگرده.

محل قرارگیری سیم کارت رو چک کنید

حرکت سیم کارت در براکت اون، بعضی اوقات باعث میشه که آنتن گوشی تون بپره. برای حل اون، یکبار سیم رو از براکت دربیارید و دوباره جا بزنید.

برای این که مطمئن بشید که آیا مشکل ضعیف شدن آنتن از محل قرار گیری سیم کارت هست یا خیر، پیشنهاد می کنم که موقع جا زدن با دست سیمکارت رو تکون بدید و ببینید که آیا آنتن هست یا خیر. در صورتی که علت همین بود می تونید بصورت موقتی از یک تکه کاغذ برای سفت کردن محل استفاده کنید درصورتی که گوشیتون دو سیم کارت هست میتونید جای اسلات سیم کارت رو تغییر بدین.

به فضای باز برید

گاهی اوقات وجود ساختمون های بلند و دیوار و اجسام و پارازیت امواج باعث میشه که گوشی به شبکه متصل نشه و در نتیجه شدت سیگنال پایین بیاد. در این حالت مکان خودتون رو تغییر بدید تا ببینید بهبودی حاصل میشه یا خیر.

گوشی تون رو آپدیت نمایید

مراحل بالا رو امتحان کنید و اگه نتیجه مطلوب نگرفتید سیستم عامل دستگاه رو آپدیت کنید چرا که در اکثر مواقع، بروزرسانی ها قادر هستند ، این چنین باگ ها رو برطرف کنند و موبایل تون میتونه براحتی آنتن رو پیدا کنه. همچنین در برخی از موارد ممکنه نیاز باشه گوشی رو فکتوری ریست کنید.

بصورت مقطعی حالت airplane mode رو انتخاب کنید

حالت airplane mode نیز میتونه برای افزایش و تقویت آنتن دهی موبایل مفید واقع بشه. بنابراین بد نیست که این روش رو نیز امتحان کنید.  در واقع با فعال و غیر فعال کردن حالت هواپیمای گوشی سیم کارت شما مجددا شبکه خود را جشت و جو و در آن رجیستر می شود و این موضوع میتونه مشکل آنتن دهی گوشی رو برطرف کنه.

برای این اقدام، صفحه اعلان های گوشی رو از بالا به پایین بکشید و روی آیکون هواپیما airplane ضربه بزنید تا روشن بشه، 30 ثانیه منتظر بمانید و سپس مجدد اون رو خاموش کنید و ببینید که نتیجه چگونه شد.

 

 

میزان سیگنال واقعی رو بررسی کنید

میزان سیگنال گوشی تون رو به طریق زیر چک نمایید:

1.       به منوی تنظیمات برید.

2.       روی گزینه about phone و سپس status  ضربه بزنید.

3.       میزان سیگنال در قسمت signal strength با واحد db به شما نشون داده میشه.

§        اگه عدد نمایش داده شده نزدیک به -60 دسی بل باشه یعنی سیگنال بسیار عالی ست.

§        اگه عدد کمتر از -100 دسی بل باشه یعنی شدت سیگنال و میزان آنتی دهی گوشی ضعیف می باشد.

حالت اتوماتیک شبکه رو انتخاب نمایید

در این حالت سیم کارت به صورت خودکار بهترین شبکه و نزدیک ترین آنتن  را برای اتصال به شبکه سلولار خود انتخاب می کند، برای اتصال خودکار، به شکل زیر عمل نمایید:

1.       به قسمت تنظیمات برید.

2.       شبکه جدید رو سرچ کنید و روی اون ضربه بزنید.

3.       روی mobile networks کلیک کنید.

4.       در آخر اپراتورهای شبکه رو انتخاب نمایید و روی select automatically ضربه بزنید تا دستگاه بصورت خودکار دنبال بهترین شبکه و سیگنال بگرده و اون رو پیدا کنه.

موبایل تون رو ریست کنید

این راهکاردر صورت بروز اختلال از سمت نرم افزار های جانبی میتونه کارساز و باعث افزایش و تقویت آنتن دهی موبایل بشه اما توصیه می کنم که به عنوان آخرین راه حل امتحان کنید. زیرا با ریست کردن گوشی، همه برنامه ها و اطلاعات تون که روی دستگاه تون هست پاک میشود. لذا قبل از ریست فکتوری یک نسخه از اطلاعات گوشی تون تهیه کنید و در صورتی که این راه حل نیز جواب نداد به متخصص مجرب و تعمیرکار موبایلی مراجعه کنید.

 

 

سخن پایانی

مشکل ضعیف شدن آنتن گوشی اگرچه که اینروزا با ورود گوشی های هوشمند و پیشرفته کمتر شده است ولی همچنان برخی از کاربران بعضا با اون مواجهه می شوند که در این مقاله ابتدا ریشه یابی و سپس کاربردی ترین راه حل ها رو برای این که چگونه آنتن دهی گوشی را درست کنیم، ارائه کردیم که امیدوارم برای شما مخاطبان سودمند بوده باشه. در صورتی که شما نیز تجربه ای در خصوص حل مشکل آنتن دهی موبایل تون داشتید خوشحال میشیم که نظرات ارزشمند تون رو در قسمت کامنت ها برامون بنویسید. ضمن سپاسگزاری از همراهی شما تا انتهای مقاله ، اگه سوالی در این خصوص داشتید با كارشناسان مجموعه رايانه كمك از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره  0217129  تماس بگیرید تا در کمترین زمان به جواب مناسب برسید.

📌 رفع مسئولیت: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است و در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد