تماس با کارشناس

آنلاک کردن مودم و معایب و مزایای آن

از مجموعه مطالب آموزشی

 

آنلاک کردن مودم یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد در مورد آن سوالات زیادی دارند. به زبان ساده می توان گفت آنلاک کردن یعنی شکستن قفل مودم که توسط اپراتور روی آن اعمال می شود تا با سیم کارت سایر اپراتورها کار نکند.در واقع اپراتور های ارائه دهنده اینترنت مبتنی بر سیم کارت بر روی مودم های خود قفلی گذاشته تا نتوان با هر سیم کارتی با این مودم ها به اینترنت وصل شد و بدین شکل انحصار آن مودم را به دست می گیرند. حال سوالی ممکن است برای شما پیش بیاید ،با چه روش هایی آنلاک کردن مودم قابل انجام است؟ استفاده از مودم  unlock شده چه مزایا و معایبی دارد؟ در این مقاله با کارشناسان پشتیبانی رایانه کمک همراه باشید تا به سوالات شما پاسخ دهیم.

همانطور که میدانید شرکت رایانه کمک یک شرکت ارائه خدمات کامپیوتری از راه دور و حضوری است، برای حل مشکلات کامپیوتری خود در حداقل زمان با کارشناسان مجموعه رایانه کمک تماس بگیرید:

✴️✴️ تماس با کارشناسان فنی رایانه کمک  : ☎️از طریق تلفن ثابت 9099071540 و 📱 از طریق موبایل 0217129

میتوانید ویدیوهای آموزشی ما را در سایت آپارات رایانه کمک دنبال کنید.

 

 

 

در این مقاله چه خواهیم خواند.

آنلاک کردن مودم چیست؟

آنلاک کردن مودم چه مزیت هایی دارد؟

آنلاک کردن مودم چه خطرات و معایبی دارد؟

آنلاک کردن مودم با نرم افزار DC- Unlocker

پاسخ به سوالات متداول کاربران در رابطه با آنلاک کردن مودم

سخن آخر

 

آنلاک کردن مودم چیست؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بارها با اصطلاح آنلاک کردن مودم مواجه شده باشید. برای استفاده از اینترنت شرکت های مختلفی مانند ایرانسل، همراه اول، مبین نت و...  modem هایی را به کاربران عرضه می کنند که به شما اجازه می دهد فقط از سیم کارت خودشان بر روی آن استفاده کنید. به عبارت دیگر چون این modem ها از طریق قراردادهای شرکتی وارد یا تولید می شوند، نسبت به همین مدل مودم یا برند تولید شده به مراتب قیمت پایین تری دارد و همین دلیل باعث شده که اپراتورهای اینترنت، مودم خود را قفل یا لاک کرده اند تا شما فقط از سیم کارت همان اپراتور استفاده کنید.

آنلاک کردن مودم چه مزیت هایی دارد؟

همانطور که در مطالب بالا در مورد unlock کردن modem صحبت کردیم، آنلاک کردن یکی از راههایی است که افراد بسیاری در مورد آن به رایانه کمک تماس می گیرند و درباره روش های آنلاک کردن مودم سوال  می کنند. به طور کلی خرید modem آنلاک شده و آنلاک کردن مودم های سیم کارتی به یک روش مرسوم  تبدیل شده است.

اولین نکته ای که می توان در مورد آنلاک کردن مودم بگوییم، این است که باید توسط متخصص یا شرکت ها این کار انجام شود. مشخص است اگر توسط شخص modem آنلاک شود، نمی تواند تضمینی دهد که تا چه مدتی کار می کند و آیا اصلا به درستی آنلاک شده یا خیر. اما اگر این کار توسط یک متخصص در این زمینه و به درستی انجام شود میتوان با اتصال هر سیم کارتی به مودم از اینترنت آن استفاده کرد.

مزیت بعدی خرید یک مودم قفل شکسته این است که شما مبلغ پایین تری نسبت به همان مدل که توسط برند اصلی تولید شده است پرداخت می کنید و علاوه بر آن قادر خواهید بود هر سیم کارتی را بسته به اینکه کدامیک در مکان شما پوشش دهی بهتری را دارد در modem  خود استفاده نمایید.

آنلاک کردن مودم چه خطرات و معایبی دارد؟

 

 

در کنار مزایا، آنلاک کردن مودم حتی توسط افراد متخصص با خطر خرابی  modem و از کار افتادن آن برای همیشه روبه رو باشید که این کار می تواند به قیمت پایان عمر مودم تلقی شود. همچنین مودم آنلاک شده، از گارانتی خارج می شود و شرکت فروشنده تعمیر آن را برعهده نمی گیرد.

اگر چه کسانی هستند که ادعا می کنند حتی در صورت بروز خطا در unlock کردن می توانند مودم را به حالت قبل بازگردانند که مدرکی دال بر معتبر بودن این ادعا وجود ندارد.

به هر حال کارشناسان رایانه کمک، توصیه نمی کند هر کاربری سراغ آنلاک کردن modem برود و بر اساس راهنمای منتشر شده در اینترنت بخواهد مودم خود را دستکاری کند. آنلاک کردن مودم یک کار تخصصی است و بهتر است برای این کار سراغ شرکت‌های معتبر و شناخته شده‌ای بروید.

آنلاک کردن مودم با نرم افزار DC- Unlocker

یکی از نرم افزارهایی که به عنوان ابزاری کاربردی برای unlock کردن modem شناخته می شود DC unlocker است که با نصب فرمویر جدید که مستقیم از خود اینترنت دانلود و بر روی مودم نصب می شود،مراحل آنلاک کردن را انجام می دهد.

با استفاده از مراحلی که در ادامه اشاره شده است می توان از طریق نرم افزار DC_ unlocker  مودم خود را آنلاک کرد.

  •  در مراحل اول ابتدا نرم افزار unlockerDC  را دانلود کنید و نصب کنید.
  •  unlocker را به صورتAdministrator اجرا کنید. همچنین بعد از اجرای برنامه نیاز می باشد تا در سایت آن ثبت نام کنید
  • در ادامه  بعد از اتصال مودم به کامپیوتر سیم کارت را داخل آن قرار دهید. بهتر است که یک سیم کارت متفاوت استفاده کنید.
  •  Manufacturer مودم یا روتر را انتخاب کرده و گزینه Select Model Recommended را فعال کنید.

 

 

  • سپس چند ثانیه صبر کنید تا DCunlocker مودم را شناسایی کند.
  •  روی گزینه Server کلیک کرده، نام کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام ثبت کردید را وارد کنید تا مراحل آنلاک شروع شود.

 

 

 .پس از اتمام عملیات آنلاک، مودم را جدا کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید. حالا می توانید از هر سیم کارتی استفاده کنید.

 توجه کنید  آنلاک کردن مودم با نرم افزار DC-Unlicker  به صورت رایگان امکان پذیر است ولی در  برخی  از مدل های مودم های مخالفت  نیاز به پرداخت هزینه و تهیه اعتبار می باشید.

  برای خریداعتبار  نرم افزار   DC-Unlickerمی توانید از طریق پی پال، بیت کوین، WebMoney، Payza و... اقدام کنید.

پاسخ به سوالات متداول کاربران در رابطه با آنلاک کردن مودم

در این قسمت به تعدادی از سوالات کاربران در رابطه با آنلاک کردن مودم پاسخ خواهیم داد. کارشناسان مجرب و متخصص رایانه کمک برای ارئه خدمات کامپیوتری خود از طریق تماس تلفنی و پاسخگویی آنلاین همه روزه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.

شما می توانید برای دریافت پاسخ های خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.

تفاوت مودم آنلاک شده با آنلاک نشده در چیست؟

یک modem لاک شده با نرم افزار قفل می شود و این مودم فقط از یک شبکه ی ارتباطی پشتیبانی می کند که می توان  به راحتی این قفل را شناسایی کنیم و با روشی که در بالا گفته شد ، قفل مودم را حذف کنیم تا بتوانید با استفاده از هر نوع سیم کارتی در مودم خود استفاده کنید.  

آیا آنلاک کردن مودم ضرر دارد یا خیر؟

در مطالب بالا به طور کامل در مورد اینکه آیا unlock کردن مودم ضرر دارد یا نه کاملاً توضیح داده شده است. به طور کلی اگر این کار به درستی انجام شود مشکلی نخواهد داشت ولی در حین انجام کار احتمال خرابی مودم وجود دارد خصوصاً اگر این کار توسط نیروی متخصص انجام نشود.

 

آیا مودم های آنلاک شده تهیه کنیم یا خیر؟

در سال های اخیر شاهد فروش مودم های آنلاک شده شرکتی هستیم. معمولاً اینگونه از مودم های آنلاک شده قابل اعتماد تر هستند، پیشنهاد می شود خرید اینگونه از مودم ها را به شرط ضمانت تعویض تهیه کنید تا در صورتی که مشکلی پبدا کردند برای مثال تا یک هفته بتوانید آن را مرجوع یا تعویض کنید.

 

اصلی ترین دلیل خرید مودم های قفل شده چیست؟

معمولاً مودم های قفل شده قیمت مناسب تری دارد و کاربر به همراه سیم کارت از اپراتور مورد نظر خود مودم نیز خریداری می کند.  شرکت های ارائه دهنده اینترنت با فروش مودم های قفل شده با قیمت پایین تر انحصار استفاده از مودم توسط سیم کارت های خود  را به دست می گیرند. 

 

سخن آخر

امیدواریم مقاله آنلاک کردن مودم و معایب و مزایای آن مورد توجه شما قرار گرفته باشد. همانطور که در مطالب بالا به آن اشاره شد آنلاک کردن مودم عمل ریسک پذیری است که به شما پیشنهاد می کنیم این کار را به متخصصان در این زمینه بسپارید.

اگر با سوالی در این خصوص مواجه شدید و یا به دنبال حل مشکلات کامپیوتری اینترنتی و موبایل در کوتاه ترین زمان هستید، می توانید با مجموعه رایانه کمک تماس بگیرید. راه ارتباط  با ما از طریق شماره 9099071540 و از طریق تلفن اعتباری 0217129 می باشد.

 قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید

 

دیدگاه کاربران

" مودم آنلاک شده بهتره از چه شرکتی تهیه کنیم؟ "

" منظورتون برندش؟ "

" سلام وقتتون بخیر آنلاک کردن مودم هزینه ای هم دارد؟ "

" اگر خودتون انجام بدین خیر ولی ببرین بیرون مشخصا هزینه داره "

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد