تماس با کارشناس

دلایل سوختن سیم کارت چیست؟

از مجموعه مطالب آموزشی

سیمکارتها یکی از اصلیترین ابزارهای ارتباطی هستند و تقریبا اکثر مردم جهان از آنها استفاده میکنند. در واقع بدون سیم کارت، گوشی توانایی و کارکرد خود را ندارد. اما سوال اینجاست که از کجا بفهمیم سیم کارتمان سوخته است؟ 😔

دلایل مختلفی برای سوختن سیم کارت وجود دارد و تقریبا همه افراد این مشکل را در زندگی خود تجربه کرده اند. در کل همه سیم کارتها یک عمر مفیدی دارند که به عوامل مختلفی مانند نحوه استفاده، نگهداری از سیم کارت و میزان مصرف آن بستگی دارد.. اما قبل از اینکه در این مطلب دلایل سوختن سیم کارت را بررسی کنیم اگر هر گونه سوال درباره بسته های اینترنت همراه اول دارید پیشنهاد میکنم حتما مقاله بهترین بسته های همراه اول را بخوانید.

هنگامی که سیم کارت می سوزد، آنتن دهی گوشی شما به کلی قطع می شود و حتی امکان دسترسی به اینترنت دیتای سیم کارت ممکن نیست. از آنجایی که ارورهایی که در هنگام سوختن سیمکارت، از سمت گوشی به شما داده می شود ارورهای مشخصی هستند، می توانید با چند تست ساده سلامت سیم کارت خود را بررسی کنید. به طور مثال ارورهایی مانند Insert SIM  یا Phone Locked  پیام هایی می باشند که ممکن است در هنگام سوختن سیم کارت دریافت کنید.

همانطور که میدانید شرکت رایانه کمک یک شرکت ارائه خدمات کامپیوتری از راه دور و حضوری است ، اگر با مشکل کامپیوتری رو به رو شدین برای اعزام کارشناس خدمات کامپیوتری بر روی لینک مورد نظر و برای مشاوره تلفنی از طریق تلفن های ثابت سراسر کشور با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با ما در تماس باشید.

 

در این مقاله چه خواهیم خواند؟

دلایل سوختن سیم کارت 🔥

آسیب فیزیکی به سیم کارت

خیس شدن سیم کارت

شوک الکتریکی باتری گوشی

خوانده نشدن SIM card توسط موبایل

راه های تشخیص سیم کارت سوخته

سوالات متداول کاربران در رابطه با دلایل سوختن SIM card

سخن آخر

دلایل سوختن سیم کارت 🔥

یکی از سوالات پرتکرار کاربران این است که چرا سیم کارت میسوزه؟ سیم کارت ها در حقیقت یک نوع تراشه های کامپیوتری هستند که مانند سایر تراشه ها امکان آسیب در آنها زیاد است. از جمله دلایلی که می تواند منجر به آسیب دیدن SIM card و سوختن آن شود، علائمی مانند:

  • آسیب فیزیکی به سیم کارت
  •  خیس شدن سیم کارت
  • شوک الکتریکی باتری گوشی
  • خوانده نشدن SIM card توسط موبایل

سوختن سیم کارت تقریبا یک امر شایع است و ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. ما در ادامه راه حلی برای این مشکل می پردازیم.

1- آسیب فیزیکی به سیم کارت

اگر سیم کارت شما آسیب های مانند یا تماس با رطوبت، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، لمس یا آغشتن صفحه طلایی آن به ذرات غبار، چربی و... را دید، لازم است سیم کارت را از گوشی خود خارج کنید و آن را هرچه زودتر تعویض کنید.

2-  خیس شدن سیم کارت

هنگامی که موبایل شما در آب می افتد و آب داخل آن نفوذ می کند، بعید نیست که SIM card شما هم خیس شده باشد و به همین دلیل سوخته باشد. البته در این صورت ممکن است بخش های دیگر موبایل شما مانند اسلات SIM card هم دچار مشکلاتی شوند که با خشک کردن آن درست می شود اما اگر در حالت خیس از گوشی استفاده کنید ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به سیم کارت و گوشی وارد شود. لازم است حتما سیم کارت خود را تعویض کنید.

3- شوک الکتریکی باتری گوشی

یکی دیگر از دلایل سوختن سیم کارت شوک الکتریکی باتری گوشی است. قرار دادن سیم کارت در کنار یک سری از قطعات الکترونیکی که میدان مغناطیسی قوی ایجاد می کنند، می تواند باعث اختلال و سوختن SIM card شود.

4- خوانده نشدن SIM card توسط موبایل

اگر سیم کارت شما روی موبایل بالا نیاید که به اصطلاح به آن خوانده نشدن سیم کارت توسط موبایل گفته می شود. در چنین مواقعی اگر باتری تلفن همراه شما شارژ دارد، می تواند به خاطر خراب بودن جای سیم کارت یا خود سیم کارت باشد. بنابراین بهتر است قبل از هر کاری مطمئن شوید که مربوط به گوشی تان نباشد، شما می توانید با قرار دادن یک SIM card دیگر از سالم بودن تلفن همراهتان مطمئن شوید. در صورتی که اگر جای سیم کارت سالم بود، قطعا مشکل از سیم کارت شما می باشد.

راه های تشخیص سیم کارت سوخته

حال که دلایل سوخت سیم کارت را متوجه شدین لازم است از این موضوع مطمئن شوید که آیا واقعا سیم کارت شما سوخته است یا خیر ؟ ممکن است مشکل فقط غیر فعال شدن سیم کارت باشد و یا ممکن است مشکل از جای سیم کارت گوشی باشد پس لازم است اطمینان حاصل کنیم که واقعا دیگر امیدی به این سیم کارت نیست !!! در ادامه به راه حل های این مشکل می پردازیم:

سیم کارت خود را در گوشی دیگر امتحان کنید

برای اینکه اطمینان پیدا کنید که این سیم کارت سوخته است یا خیر و یا غیر فعال شده است، لازم است آن را در گوشی دیگری امتحان کنید، همچنین لازم است یک سیم کارت دیگر که اطمینان دارید سالم است را در گوشی خود تست کنید تا از سالم بودن جای سیم کارت گوشی مطمئن شوید.

از فعال بودن سیم کارت اطمینان داشته باشید.

در برخی از مواقع ممکن است مشکل از طرف شما نباشد و اپراتور SIM card را غیر فعال کرده باشد. اگر می خواهید از این قضیه مطمئن شوید بهترین راهی که پیش روی شما است این است که با پشتیبانی اپراتور سیم کارتتان تماس بگیرید و مشکل خود را با کارشناسان مطرح کنید. از آنها بپرسید که آیا سیم کارتتان فعال است یا خیر . در این صورت کارشناس مربوطه می تواند شما را در بازیابی SIM card سوخته شده راهنمایی کند.

راه های تماس با پشتیبانی ایرانسل و همراه اول

در صورتی که سیم کارت شما ایرانسل می باشد برای تماس با پشتیبانی با شماره 09377000000 و درصورتی که سیم کارت شما همراه اول می باشد می توانید با شماره 9990 تماس بگیرید.

همچنین اگر به دنبال تعرفه مکالمه همراه اول و ایرانسل هستید، می توانید مقاله تعرفه مکالمه همراه اول و ایرانسل را مطالعه کنید.

جهت قرار گرفتن سیم کارت را بررسی کنید

یکی دیگر از موارد برای تشخیص سیم کارت سوخته، بررسی جهت قرار گرفتن سیم کارت درون اسلات گوشی است. در صورت اشتباه گذاشتن تلفن همراه قادر به خواندن سیم کارت نیست و پیام هایی نظیر SIM card rejected or not found را به شما نشان می دهد. در نتیجه اولین کاری که لازم است انجام دهید چک کردن محل قرار گیری SIM card و اسلات سیم کارت است.

سوالات متداول کاربران در رابطه با دلایل سوختن SIM card

در این قسمت به تعدادی از سوالات کاربران در رابطه با دلایل سوختن سیم کارت پاسخ خواهیم داد. کارشناسان مجرب و متخصص رایانه کمک برای ارئه خدمات کامپیوتری خود از طریق تماس تلفنی و پاسخگویی آنلاین به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.

شما می توانید برای دریافت پاسخ های خود از بخش کامنت های همین مطلب و یا از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.

چطور بفهمیم سیم کارتمان سوخته است؟

در جواب این سوال باید بگوییم راههای زیادی برای فهمیدن این موضوع وجود دارد، یکی از راحت ترین راهها چک کنیم که قادر به تماس یا ارسال پیام متنی هستیم یا خیر و اینکه آیا گوشی  شما آنتن دارد یا خیر . اگر اینطور نبود لازم است سیم کارتمان را در گوشی دیگری امتحان کنیم، اگر مشکل همچنان وجود داشت به این معنی است که SIM card سوخته است.

آیا سیم کارت تاریخ مصرف دارد؟

در واقع نمی‌توان عمر استانداردی را برای سیم‌کارت‌ها تعریف و مشخص کرد؛ معمولا عمر مفید آن‌ها را می‌توان پنج سال در نظر گرفت اما در مجموع عوامل متعددی باعث سوختن و یا از رده خارج شدن سیم‌کارت‌ها می‌شود. اما در صورتی که از عوامل مشکل زا مانند آسیب فیزیکی،شوک الکتریکی و .. سیم کارت را دور نگه دارید عمر سیم کارت به این زودی ها تمام نمی شود.

 آیا با وارد کردن پین کد اشتباه سیم کارت میسوزد؟

اگر هنگام بوت شدن روی گوشی، درخواست پین کد را تنظیم کرده باشید، هربار که تلفن همراه خود را راه اندازی می کنید، از شما درخواست کد PIN/PUK را دارد. کد PIN/PUK در واقع مسئولیت حفاظت از تلفن و امنیت سیم کارت شما را بر عهده دارد، و به گونه ی است که هیچ کس نمی تواند از SIM card بدون اطلاع از کد PIN/PUK استفاده کند.

گاهی ممکن است کاربران به اشتباه فکر کنند که با وارد کردن پین کد اشتباه در تلفن همراه خود سیم کارتشان می سوزد، اما این کاملا اشتباه و SIM card  قفل می شود. برای حفظ امنیت بیشتر سیم کارت شما می توانید یک پین کد 4 رقمی روی سیم کارت خود سیو کنید و در صورت فراموش کردن پین کد لازم است کد PUK که روی جعبه سیم کارت نوشته شده را وارد کنید. اگر  PUK را تا 3 بار اشتباه وارد کنید سیم کارت قفل می شود و لازم است به اپراتور مراجعه کنید تا مجدد برایتان قفل SIM card را باز کند. بسیاری از کاربران این حالت قفل شدن سیم کارت را با سوختن SIM card اشتباه می گیرند.

 

سخن آخر

سیم کارت برای گوشی تلفن همراه یک پیش نیاز ضروری است. این قطعه الکترونیکی مانند همه قطعات الکترونیکی دیگر ممکن است به دلایلی آسیب ببیند و در این شرایط نمی توانیم با استفاده از شبکه تلفن همراه یا داده های آن با دیگران ارتباط برقرار کنیم. به همین دلیل نیاز است سیم کارت حتما سالم باشد. ولی ممکن است به هر دلیلی سیم کارت شما آسیب ببینید که ما در مطالب بالا به طور کامل دلایل مختلف آسیب دیدن سیم کارت را توضیح دادیم

در صورتی که سوالی در این زمینه داشتید با كارشناسان ما در رايانه كمك تماس بگيريد و سوالات و نظرات خودتون را در این زمینه با ما در میان بگذارید برای دریافت پاسخ سوالات خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با کارشناسان ما در رایانه کمک تماس بگیرید. 😉

📌 رفع مسئولیت: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است و در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید. 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد