تماس با کارشناس

اتصال دو مودم به هم بدون کابل و با کابل اترنت

از مجموعه مطالب آموزشی

آموزش تصویری اتصال دو مودم به هم با کابل و بدون کابل

اتصال به اینترنت با دو مودم سوالی است که کاربران زیادی می پرسند امروز با رایانه کمک یاد میگیریم که چطور دو مودم را به هم وصل کنیم، معمولا دلیل اتصال دو مودم به یکدیگر یکی افزایش تعداد پورت هایی است که میخواهیم استفاده کنیم ( هر چند که میتوانیم یک سوییچ به شبکه  اضافه کنیم اما در اینجا فرض بر این است که شما دو مودم در دسترس دارید و میخواهید از یک مودم به عنوان سوییچ استفاده کنید)

و یا قصد داریم محدوده ی پوشش دهی وایرلس مودم را با متصل کردن دو مودم روتر به یکدیگر افزایش دهیم ( که باز هم در این شرایط فرض بر این است که شما دو مودم دارید و میخواهید از یک مودم به عنوان اکسس پوینت استفاده کنید که در مطالب قبل دقیقا به این موضوع اشاره کردیم حتما این مطلب هم بخوانید : تبدیل مودم به اکسس پوینت )

در این مقاله همراه ما باشید تا نحوه اتصال دو مودم به هم با کابل و بدون کابل را یاد بگیرید.

✴️✴️ رفع مشکلات شبکه و اینترنت با کارشناسان فنی رایانه کمک  : ☎️از طریق تلفن ثابت 9099071540 و 📱 از طریق موبایل 0217129

 

در این مقاله چه یاد خواهیم گرفت؟

✅اتصال دو مودم به هم با استفاده از کابل اترنت

✅اتصال دو مودم به هم از طریق lan به lan

✅ارتباط دو مودم ADSL به هم با شبکه LAN به WAN

✅اتصال دو مودم به یکدیگر با وایرلس و بدون کابل

✅مراحل متصل کردن دو مودم بدون کابل به هم

 

اتصال دو مودم به  هم با استفاده از کابل اترنت

اگر بخواهیم دو مودم را با کابل و یا حتی بدون کابل به یکدیگر متصل کنیم دو راه داریم یکی اتصال lan به lan است و دیگری روش اتصال lan به wan که در این آموزش هر دو را بررسی خواهیم کرد در این مقاله ابتدا اتصال را از طریق کابل انجام میدهیم و سپس به سراغ اتصال از طریق وای فای میرویم. 

روش اول برای متصل کردن دو مودم به هم استفاده از کابل است، در مرحله اول لازم است مودم اصلی را مشخص کنید ، مودم اصلی یعنی مودمی که به پریز تلفن متصل میشود و پیکربندی اینترنت بر روی این مودم انجام میشود ( تنظیمات انواع مود: اگر با تنظیمات مودم آشنا نیستید با توجه به نوع مودم خود از این بخش اقدام به تنظیم مودم میکنیم )

نکته دوم در انتخاب مودم اصلی برای اتصال دو مودم adsl به هم این است که مودم اصلی معمولا مودمی است که امکانات بیشتری دارد و کانفیگ بالاتری را میتوانیم بر روی آن انجام دهیم. حالا اگر شما دو روتر مشابه هم دارید فرقی نمیکند کدام یک را به عنوان مودم اصلی در نظر میگیرید.

 

 

اما در رابطه با مودم روتر دوم، مودم دوم ، مودمی است که شبکه اصلی را گسترش میدهد معمولا مودمی است که ویژگی های کمتری دارد و یا قدیمی تر است.

 

 

تنظیمات اتصال دو مودم adsl به یکدیگر با کابل

حالا که میخواهیم هر دو مودم را تنظیم کنیم لازم است هر دو را نزدیک لپ تاپ یا کامپیوتر خود قرار دهیم ، اینکار موقت است ، زمانی که پیکربندی انجام شود دیگر نیازی نیست این دو کنار کامپیوتر باشند میتوانیم آنها را به مکان دائمی خود انتقال دهیم.

حالا لازمه نوع ارتباط شبکه را تعیین کنیم قبل از هر چیز مطلب " شبکه چیست" را بخوان تا با انواع شبکه آشنا شوید. پس از خواندن مطلب بالا لازم است حالا تصمیم بگیریم که به دنبال ایجاد چه شبکه ای هستید آیا میخواهید ارتباط lan به lan داشته باشید یا یک ارتباط lan به wan مد نظر شماست؟ اجازه بدین همینجا یک توضیح کوتاه برای تفهیم مطلب به شما بدهم.

در ارتباط LAN به LAN : در این ارتباط ما دو هدف میتوانیم داشته باشیم یکی اینکه پوشش وای فای را افزایش دهیم یعنی به نوعی قدرت سیگنال مودم را افزایش میدهیم تا محدوده ی بیشتری بتوانند از همین وای فای استفاده کنند ، همچنین یک شبکه ی داخلی ایجاد میکنیم که میتوانیم به اشتراک گذاری فایل و منابع مثل پرینتر در شبکه بپردازیم.

در اتباط LAN به WAN : در چنین حالتی ما یک شبکه ثانویه را در شبکه ی خود ایجاد کردیم که این دو شبکه در عین حال که باهم ارتباط دارند اما اشتراک گذاری فایل بین آنها امکان پذیر نیست، فقط این امکان وجود دارد که تمامی دستگاه ها به این شبکه متصل شوند.

اتصال دو مودم به هم از طریق lan به lan

مودم اول را با کابل اترنت به کامپیوترت متصل کند و تنظیمات اولیه مودم را انجام بده ، اگر سیستم کامپیوتر شما پورت اترنت ندارد میتوانید از مبدل اترنت به USB استفاده کنید.

توجه کنید که این مودم به خط تلفن متصل شده و قرار است که تنظیمات اینترنت مودم را انجام دهیم پس فرقی ندارد که آیا قرار است مودم دیگری به این مودم متصل شود یا خیر ، شما تنظیمات اینترنت مودم را به صورت روال عادی انجام دهید ( کمی بالاتر مقالات مرتبط با کانفیگ مودم های مختلف را برای شما قرار دادیم)

 زمانی که تنظیمات اولیه مودم انجام شد مودم دوم را با کابل lan به مودم اول متصل میکنیم

 

بیشتر بخوانیم: علائم خرابی اسپلیتر چیست؟

 

متصل کردن دو مودم به صورت lan به lan به شبکه

به سراغ تنظیمات DHCP در مودم اول میرویم قبلا در رابطه با این سرویس در مودم صحبت کرده ایم و شما میدانید که کار DHCP دادن آی پی های اختصاصی به دیوایس های داخل شبکه است : DHCP چیست

حالا اینجا با توجه به شبکه ای که قرار است پیکربندی کنیم لازم است تنظیمات DHCP را تغییر دهیم. در مودم اول در حالت lan به lan لازم است DHCP روشن باشد و در مودم دوم DHCP را غیر فعال میکنیم.

طبق تصویر زیر DHCP در مودم اول روشن باشد

 

روشن کردن DHCP مودم | رایانه  کمک

 

طبق تصویری زیر DHCP در مودم دوم را خاموش کنید

 

عکس چهارم غیر فعال کردن DHCP در مودم دوم

 

اگر میخواهیم شبکه LAN به LAN داشته باشیم لازم است تنظیمات دی اچ سی پی به این صورت باشد  

حالا به سراغ مودم دوم میرویم و تنظیمات آن را انجام میدهیم، باز هم با وارد کردن آدرس IP مودم ابتدا وارد تنظیمات مودم میشویم.

در اینجا آی پی مودم دوم را تغییر میدهیم تا با مودم اول یکسان نباشد برای مثال میتوانیم آی پی را از 192.168.1.1 به 192.168.2.1 تغییر دهیم.

نکته مهم : لازم است شماره‌ی "Subnet mask" (زیر‌شبکه) روتر اول و دوم یکسان باشد.

 

 

نکته: اگر در حال ایجاد یک شبکه LAN به LAN هستید میتوانید سرویس DHCP مودم را خاموش کنید چرا که همه دیوایس ها داخل یک شبکه هستند و دیگر نیازی به تغییر رنج مودم نداریم اما اگر در حال ایجاد یک شبکه‌ی LAN به WAN ایجاد هستیم ، لازم است سرور DHCP روتر دوم بین آدرس‌های 192.168.2.2 و 192.168.2.50 تنظیم شود تا رنج شبکه اول و دوم یکسان نباشد.

نکته از طرف تکنسین شبکه رایانه کمک : اگر دو روتر را میخواهی به هم متصل کنی، مودم اول را به صورت تنظیم کن که کنترل شبکه در دست او باشد و DHCP مودم دوم را خاموش کند ، اگر اینکار را نکنی هر کدام از روتر ها آدرسهای شبکه خود را ارسال میکنند و اختلال شبکه خواهی داشت.

 

دوست داری خودت مشکل خاموش بودن چراغ ای دی اس ال مودم را رفع کنی؟ مطلب" حل مشکل روشن نشدن چراغ ADSL " را بخون.

ارتباط دو مودم ADSL به هم با شبکه LAN به WAN

برای اتصال به صورت LAN به WAN در مودم اول DHCP را در حالت روشن قرار میدهیم

در مودم دوم به بخش Network / WAN بروید و Connection Type را روی حالت Dynamic IP قرار میدهیم و در نهایت با زدن دکمه SAVE تغییرات انجام شده را ذخیره میکنیم.

 

تنظیمات کانکشن مودم دوم | رایانه کمک

 

همچنین DHCP مودم دوم نیز در این حالت روشن است ، ولی تعدادی از ای پی ها رو به این مودم و باقی را به مودم دیگر میدهیم.

اگر بخواهیم شبکه LAN به WAN داشته باشیم لازمه یه تعدادی آی پی را در اختیار این مودم قرار دهیم تا این آدرس ها را در اختیار دیوایس هایی که به این مودم متصل میشوند قرار دهید برای مثال آدرس‌های بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.50 تنظیم میکنیم. و مابقی ای پی ها را برای مودم دیگر قرار میدهیم.

تا به اینجا مراحل اتصال دو مودم به هم تمام شد میتوانیم روتر ها را در جای خودشان قرار دهیم اگر بخواهیم دو مودم را در اتاق های مختلف قرار دهیم لازم است کابر اترنت را از دیوار رد کنیم.

به همین راحتی با انجام کارهایی که تا به اینجا گفتیم میتوانید اتصال دو مودم به هم با کابل اترنت را به راحتی انجام دهید در صورتی که در این زمینه سوالی دارید با تلفن ثابت با شماره 9099071540 و با موبایل با شماره 0217129 تماس بگیرید

 

 

اتصال دو مودم به یکدیگر با وایرلس و بدون کابل

یکی از نکات مهمی که در اتصال دو مودم به هم به صورت وایرلس وجود دارد این است که لازم است اطمینان حاصل نمایید که این مودم ها میتوانند به صورت wireless access points  و یا افزایش دهنده برد وایرلس مورد استفاده قرار بگیرند ، چرا که اکثر مودم روتر ها این قابلیت را ندارند

همچنین اگر بخواهیم از وایرلس هر دو مودم استفاده کنیم لازم است کانال وایرلس را از حالت داینامیک خارج کنیم و به استاتیک تغییر دهیم تا تداخلی ایجاد نشود، مثلا بهتر است بین کانال های یک تا 6 را برای روتر اول در نظر بگیریم و برای مودم روتر دوم کانال وایرلس 11 را در نظر بگیریم.

 

تغییر کانال وایرلس مودم | رایانه کمک

 

در حقیقت در متصل کردن دو مودم به هم به صورت وایرلس، مودم دوم لازم است قابلیت bridge و قابلیت repeater یا به عبارتی تکرار کننده را داشته باشد که سیگنال را از مودم اول بگیرد و به آن قدرت بدهد و دوباره این سیگنال را برای کلاینت های داخل شبکه ارسال کند. معمولا در دفترچه مودم و در سایت سازنده قابلیت های مودم نوشته میشود به دنبال این قابلیت باشید اگر این ویژگی را داشته باشد میتوانید از آن استفاده کنید.

برای شما هم پیش آمده تا قصد داشته باشید امنیت شبکه خود را در کامپیوتر بیشتر کنید؟ روشهای تامین امنیت شبکه کامپیوتر و لپ تاپ

مراحل متصل کردن دو مودم بدون کابل به هم

ابتدا مودم اول را به کامپیوتر متصل کنیدو تنظیمات اینترنت مودم را انجام دهید ، بهتر است هر دو مودم را کنار خود داشته باشید تا تنظیمات را انجام دهید سپس مودم ها را به محلی که قرار است قرار بگیرد انتقال دهید

مراحلی که در بالا گفتیم را تکرار کنید و کانفیگ  اینترنت مودم اول را انجام دهید.

ابتدای امر لازم است آدرس آی پی مودم دوم را تغییر دهیم. در این حالت نباید دو دستگاه با یک آی پی به اینترنت متصل باشند در تنظیمات مودم به سربرگ Network / LAN میرویم . در بخش IP address آدرس آی پی را تغییر میدهیم.

 

تغییر آدرس آی پی مودم | رایانه کمک

 

حالا به سراغ مودم دوم میرویم در صفحه وایرلس به دنبال گزینه bridge میگردیم یا ممکن است نوشته شده باشد router که این گزینه را لازم است به client تغییر دهید چرا که این مودم قرار است به مودم دیگر متصل شود و در حقیت سیگنال را دریافت میکند، و یا گزینه bridge را انتخاب کنید و mode آن را در حالت Repeater Mode قرار دهید.

لازم است نام ssid مودم ها را متفاوت قرار دهید تا وقتی کاربر به مودم ها متصل میشود مشخص شود که به کدام مودم متصل شده است و اختلالی در شبکه رخ ندهد

نکته مهم : حالت امنیت شبکه wpa2 برای هر دو مودم قرار دهید و رمز عبور هر دو را یکسان قرار دهید.

تغییر کانال در اتصال دو مودم وایرلس

 

پاسخ به سوالات متداول کاربران در رابطه با اتصال دو مودم به هم بدون کابل و با کابل اترنت 

در این قسمت به تعدادی از سوالات کاربران در رابطه با آموزش اتصال دو مودم به یکدیگر پاسخ خواهیم داد. کارشناسان مجرب و متخصص رایانه کمک برای ارائه خدمات کامپیوتری خود از طریق تماس تلفنی و پاسخگویی آنلاین به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند

شما می توانید برای دریافت پاسخ سوال های خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره  0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.

آیا امکان اتصال دو مودم برای تقویت سیگنال وجود دارد؟

بله در برخی شرایط که  یک مودم نمی تواند مکانی را  به خوبی پوشش دهد برای تقویت سیگنال می توان مودم دیگری را  به ان متصل کرد. این کار هم با کابل امکان پذیر است هم  بدون کابل.

آیا موانع فیزیکی بین دو مودم متصل له  یکدیگر می تواند در عملکرد ان ها اثر بگذارد؟

بله. هرچقدر موانع و اشیا بین دو مودم کمتر باشد عملکرد آن ها بهتر است. و این موارد سیگنال های روتر را  به  شدت ضعیف می کند.

مزایای اتصال دو مودم به  یکدیگر چیست؟

- از نظر کارایی، اتصال دو روتر به هم برای تقویت وای فای، بهتر از استفاده اکستندر وای فای است. چون دو روتر به یکدیگر از طریق کابل متصل می‌شوند که مطمئن‌تر، پایدارتر و سریع‌تر از اتصال از طریق بی‌سیم و وای‌فای است.

 

نتیجه گیری

در این آموزش با هم اتصال دو مودم به هم بدون کابل و با کابل را یادگرفتیم امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد ، در صورتی که در این زمینه سوالی دارید با شماره 9099071540 از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید و با شماره 0217129 با موبایل تماس بگیرید

دیدگاه کاربران

" سلام ممنون از توضیحات مفیدتون یک نکته Vpi و vci در همه ی شهرها یکسان نیست بعداز کلی کلنجار رفتن با تنظیمات مودم درنهایت وقتی مودم رو برای تنظیمات به مخابرات بردم متوجه شدم درشهرما vpi و vci اینترنت مخابرات 8 و 81 هست و یک سؤال درحال حاضر مودم من فعال هست من تعمیرکار لوازم الکترونیکی هستم چندتا مودم دارم که میخام تست اینترنت هم ازشون بگیرم ولی این رو میدونم که نمیشه با یک خط تلفن بیش از یک مودم رو جهت adsl فعال کرد و مخابرات به من گفت اگه بخام یک مودم جدید رو نصب کنند باید مودم قبلی رو ریست کنند تا غیر فعال بشه و بعد مودم جدید رو تنظیم کنند. سوال من اینه که چطور خودم میتونم این کاررو انجام بدم؟ اگه بصورت فیزیکی مودم قبلی رو ریست کنم میتونم مودم جدید رو تنظیم و نصب کنم یا خیر ؟ باتشکر "

" بله میتونید خودتون هم تنظیم کنید مودم جدید رو تماس بگیرید با مرکز کارشناسان مرحله به مرحله راهنماییتون می کنند 9099071540 از خطوط ثابت "

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد