لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل

از مجموعه مطالب آموزشی

لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل چگونه است؟جیمیل یکی از سرویس های بسیار عالی شرکت گوگل است که روزانه میلیون ها نفر از آن استفاده می‌کنند، اما ویژگی جدیدی که در سال 2018 به آن اضافه شد، این امکان را می‌دهد تا کاربران اگر به اشتباه پیامی را برای فردی ارسال کرده اند، بتوانند آن را حذف کنند.

البته زمان لغو ایمیل ارسال ‌شده بسیار کم است و برای حذف آن باید به سرعت اقدام کنید، زیرا پس از گذشت مدت کمی، دیگر راهی برای پاک کردن ایمیل فرستاده شده وجود ندارد.

اما راهکار های وجود دارد که می‌توان مدت زمان آن را کمی بیشتر کرد که در ادامه به این موضوعات می‌پردازید.

پس با تیم فنی رایانه کمک تا پایان این مطلب همراه باشید.

اگر با افزودن جیمیل در اوت لوک آشنایی ندارید میتوانید با مطالعه مطلب افزودن جیمیل در اوتلوک به راحتی اینکار را انجام دهید

آموزش لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل ( قابلیت undo save چیست )

قابلیت undo save در جیمیل این امکان را می‌دهد تا اگر به اشتباه ایمیلی را برای فردی ارسال کرده اید، بتوانید قبل از خوانده شدن، آن را حذف کنید.

این ویژگی به صورت پیشفرض از دو سال پیش بر روی اپلیکیشن جیمیل فعال شده است.

پس برای فعال سازی undo save نیازی نیست کاری انجام دهید.

پس از ارسال ایمیل به صورت پیشفرض برای مدت زمان کوتاهی ( تقریبا 5 ثانیه ) متن زیر به شما نشان داده می‌شود که اگر بر روی آن کلیک کنید جلوی ارسال گرفته می‌شود و می‌توانید آن را ویرایش کنید.


آموزش باز پس گرفتن ایمیل Undo Send پس از ارسال در کامپیوتر ( افزایش مدت زمان برگرداندن ایمیل )

با استفاده از بخش تنظیمات جیمیل مدت زمان غیر فعال کردن ایمیل ارسال شده را بیشتر کنید تا اگر به اشتباه ایمیلی برای فردی ارسال کردید زمان بیشتری برای تصحیح آن داشته باشید.

اگر میخوایید اکانت جیمیل خودتون را پاک کنید مطلب آموزش حذف دائمی اکانت جیمیل مطالعه کنید.


برای این کار ابتدا وارد جیمیل خود شوید.

سپس روی ایکن چرخ دنده کلیک کنید.

حال گزینه see all settings را انتخاب کنید تا وارد تنظیمات جیمیل شوید.


اکنون در سربرگ generals  به دنبال گزینه undo send بگردید و آن را بیابید.

سپس عدد روبرو آن را از 5 ثانیه  به  20  ثانیه تغییر دهید.


و در آخر صفحه را به پایین اسکرول کرده و گزینه save را انتخاب کنید تا تنظیمات جدید ثبت کردد.

حال زمانی که ایمیلی را ارسال کنید 20  ثانیه وقت دارید تا قبل از ارسال شدن آن را بازگردانید.


چگونه ایمیل ارسال شده را برگردانیم  ( تایید قبل از ارسال ایمیل )

متاسفانه امکان افزایش زمان لغو ایمیل ارسال شده در گوشی های همراه وجود ندارد.

اما می‌توانید با فعال کردن ویژگی confirm before sending مانع از ارسال ایمیل اشتباهی به افراد شوید.

به گونه ای که پس از لمس دکمه ارسال سوالی از شما پرسیده می‌شود که آیا از انجام این کار مطمئن هستید؟ و باید آن را تایید کنید.

برای فعال سازی آن ابتدا وارد اپلیکیشن Gmail شوید.

سپس علامت سه خط بالای صفحه را لمس کرده و گزینه settings را انتخاب کنید.

حال گزینه generals settings  را انتخاب کنید.

و در آخر صفحه را به پایین اسکرول کرده و تیک گزینه confirm before sending را فعال نمایید.

اکنون در زمان ارسال ایمیل به هر فردی ابتدا باید آن را تایید کنید.

آموزش ساخت جیمیل با چند کلیک و کام به گام.


سخن پایانی

در آخر ممنونم که تا پایان مطلب " لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل " همراه ما بودید، ارسال ایمیل اشتباهی برای هر فردی ممکن است پیش می‌آید اما مهم است که شما سریعا جلوی ارسال آن را بگیرید.

به یاد داشته باشید که کارشناسان رایانه کمک به صورت شبانه روزی آماده رفع مشکلات کامپیوتری و موبایلی  شما کاربران خواهند بود پس اگر با سوال یا مشکل خواصی روبرو شدید، می‌توانید با شماره 9099071540 یا 0217129 تماس بگیرید و مشاوره تلفنی ارزان و اینترنتی رایگان دریافت کنید.


دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد