تماس با کارشناس

اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

از مجموعه مطالب آموزشی

بازی‌هایی که برای پلتفرم گوشی طراحی و به بازار عرضه شدن به قدری جذاب و هیجان انگیز هستن که گیمرهای کامپیوتری هم دوست دارند این بازی‌ها رو روی سیستمشون تجربه کنند. خوشبختانه این امکان فراهمه که بازی‌های اندرویدی با استفاده از برنامه‌های شبیه ساز مختلف روی کامپیوتر اجرا بشن. امولاتورهای مختلفی برای این منظور به بازار عرضه شدند که به کاربرا این امکان را میدن تا بتونن بازی‌های موبایلی رو روی صفحه نمایش کامپیوتر ببینند و تجربه بازی روی سیستم‌های کامپیوتری رو هم داشته باشند. البته این تنها کاربرد شبیه سازهای اندروید نیست و با استفاده از این شبیه سازها می‌تونی کارهایی مثل تست اپلیکیشن‌ها مختلف رو هم انجام بدی. اگه تو هم دوست داری بازی‌های اندرویدی رو توی یه فضای جدید تجربه کنی جای خوبی اومدی! چون من توی این مقاله می‌خوام نحوه اجرای بازی‌های گوشی رو کامپیوتر رو بهت آموزش بدم. پس با من تو ادامه مقاله همراه باش.

فهرست

چرا نیاز به استفاده از برنامه‌های شبیه ساز داریم؟

معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید برای ویندوز ۱۰ جهت اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز بلو استک برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز گیم لوپ برای اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز LDPlayer  برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز MEmu Play برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز MuMu Player برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز NoxPlayer  برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز Android Studio برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

استفاده از شبیه سازها چه مشکلاتی می‌تواند به دنبال داشته باشد؟

جمع بندی

 

چرا نیاز به استفاده از برنامه‌های شبیه ساز داریم؟

دلایل مختلفی باعث شده که کاربرا به استفاده از برنامه‌های شبیه ساز مختلف روی بیارند. مثلاً خیلی از کاربرا دوست دارند بازی‌های مختلف رو توی یه صفحه نمایش بزرگتر از گوشی بازی کنند تا حس واقعی‌تری رو تجربه کنند و موقع اجرای بازی لذت بیشتری ببرند. علاوه بر این برای اینکه بشه جدیدترین بازی‌های اندرویدی رو بازی کرد، لازمه که کاربر یه گوشی هوشمند خوب با امکانات حداقل متوسط در اختیار داشته باشه. اما همه کاربرا چنین گوشی هایی رو در اختیار ندارند. به همین خاطر استفاده از برنامه‌های شبیه ساز به اون‌ها کمک می‌کنه تا بتونن بازی‌های مختلف اندرویدی رو روی سیستم عامل کامپیوتر خودشون اجرا کنند و با استفاده از موس و کیبورد با اون بازی‌ها ارتباط برقرار کنند. در ادامه تعدادی از نرم‌افزارهای شبیه ساز که با استفاده از اون‌ها می‌تونید اقدام به اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر کنید رو براتون معرفی می‌کنم.

معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید برای ویندوز ۱۰ جهت اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر

تو این قسمت از مطلب قصد دارم بهترین شبیه سازهای اندروید که می‌تونی ازشون برای اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر کمک بگیری رو برات معرفی کنم و مشخصات مختلفشون رو برات بازگو کنم:

شبیه ساز بلو استک برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

یکی از بهترین شبیه سازهای اندروید که می‌تونی ازش برای اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر استفاده کنی، شبیه ساز بلو استکه. با استفاده از این امولاتور می‌تونی بازی‌های اندرویدی مختلف رو روی سیستم عامل‌های ویندوز و مک اجرا کنی. از جمله خصوصیات برتر این برنامه قابلیت Keymapping Tool هست که با استفاده از اون می‌تونی تنظیمات کنترلی شخصی‌سازی شده در بازی‌های مختلف داشته باشی. علاوه بر این بلو استک دارای قابلیت Instance Manager  هم هست که با استفاده از اون کاربر می‌تونه چند تا صفحه شبیه ساز باز کنه و به صورت همزمان چند تا بازی مختلف رو به اجرا در بیاره. از اونجایی هم که این شبیه ساز دارای خصوصیت Eco Mode  هست، در نتیجه اگه قصد اجرای بازی‌هایی که نیاز به سخت‌افزار قوی دارند رو داری این شبیه ساز بهت کمک می‌کنه تا میزان استفاده از منابع سخت‌افزاری رو کاهش بدی.


آخرین ورژن این نرم‌افزار که BlueStacks 5  هست، به قدری سبک و سریعه که تونسته نظر خیلی از کاربرا رو به خودش جلب کنه و امروزه کاربران زیادی از این امولاتور برای اجرای بازی‌های مختلف در حالت بهینه روی سخت‌افزارهای ضعیف استفاده می‌کنند. ورژن X  این امولاتور به دلیل استفاده از تکنولوژی هیبریدی کلاود و هوش مصنوعی به کاربران این امکان رو میده تا بتونن بازی‌ها رو به صورت محلی یا استیم شده از روی فضای ابری به اجرا در بیارن. این موضوع به این معنیه که در صورت استفاده از BlueStacks X  کاربر می‌تونه بدون اینکه بازی‌ها رو دانلود کنه، در فضای کلاود با بالاترین کیفیت ممکن اونها رو به اجرا در بیاره. توسعه دهندگان این شبیه ساز سعی می‌کنند تا تو نسخه‌های مختلفی که از اون به بازار عرضه می‌کنند، باگ ‌های موجود در نسخه‌های قبلی رو اصلاح کنند. مثلاً تو نسخه جدید این برنامه کاربران اجازه تجربه چند لمسی تو بازی‌های مختلف رو دارند.

🟠پیشنهاد مطلب: اگه قصد دانلود شبیه ساز بلو استک رو داری، روی همین لینک کلیک کن.

شبیه ساز گیم لوپ برای اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر

یکی دیگر از بهترین شبیه سازهای اندروید که با استفاده از اون می‌تونی بازی‌های گوشی رو روی کامپیوتر بازی کنی، شبیه ساز GameLoop هست. این برنامه بهترین گزینه برای اجرای بازی‌های پابجی و کالاف دیوتی روی کامپیوتر می‌تونه معرفی شه. جالبه بدونی این برنامه اول با اسم Tencent Gaming Buddy  به بازار عرضه شد. ولی بعداً طی به روز رسانی‌های مختلفی که از اون در اختیار کاربرا قرار گرفت، اسمش به گیم لوپ تغییر پیدا کرد. وجود مزایای مختلف در این شبیه ساز باعث شده تا کاربران بسیاری به استفاده از اون برای اجرای بازی‌های مختلف روی بیارند. به طور مثال رابط کاربری این برنامه بسیار سادس و این موضوع باعث شده تا کاربران مختلف حتی افراد مبتدی هم به راحتی بتونن به استفاده از اون بپردازند.


یکی دیگه از ویژگی‌های مثبت گیم لوپ اینه که کاربرا می‌تونن اقدام به استریم بازی‌ها با استفاده از سرویس‌های Nonolive و Nimo در این ایمولاتور کنند. بعد از اینکه گیم لوپ رو اجرا کردی می‌تونی خودت مشخص کنی که این برنامه تا چه حد می‌تونه از منابع سخت افزاری سیستمت برای اجرای بازی‌ها استفاده کنه. البته یه گزینه به اسم Smart function هم وجود داره که در صورت فعال کردن این گزینه به برنامه این امکان را میدی که با شناسایی سخت‌افزار سیستم، به صورت خودکار به هنگام اجرای بازی‌های مختلف تنظیمات گرافیکی بازی‌ها رو انجام بده. اگه قصد استفاده از برنامه گیم لوپ برای اجرای بازی‌ها روی کامپیوتر رو دارید حداقل باید ۱.۵۸ گیگابایت فضای خالی داشته باشی. علاوه بر این رم سیستمت حداقل باید 4 گیگابایتی باشه و حداقل پردازنده شما باید Intel Core i3 560 at 3.3 GHz یا AMD @ 3.0 GHz باشه. اگه قصد دانلود شبیه ساز گیم لوپ رو داری، روی همین لینک کلیک کن.

 

🟠پیشنهاد مطلب: اگر از سیستم عامل مک استفاده می کنی مقاله راهنمای بهترین شبیه ساز های اندروید برای مک حتما به دردت می خوره. 

 

شبیه ساز LDPlayer  برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

یکی از سبک‌ترین شبیه سازهای اندروید که مناسب اجرای بهینه بازی‌های گوشی روی کامپیوتره، LDPlayer هست. ورژن ۵ برنامه LDPlayer  اقدام به پشتیبانی از اندروید نوقای ۷.۱ می‌کنه و دارای قابلیت‌های ویژه‌ای مثل صفحات چندگانه، نرخ فریم بالا، سیستم کنترلی موس و کیبورد، تنظیمات گرافیکی مختلف و غیره هست. این برنامه علاوه بر اینکه از فروشگاه پلی استور پشتیبانی می‌کنه، یه فروشگاه اختصاصی به اسم LD Store هم توی خودش داره که خیلی از برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی توسط اون در اختیار کاربران گرفتندو به دلیل پشتیبانی خوبی که این برنامه از سیستم کنترلی موس و کیبورد داره، کاربرا خیلی راحت می‌تونن اقدام به شخصی سازی دکمه‌های مختلف ورودی در اون کنند. این موضوع باعث شده تا اجرای خیلی از بازی‌ها با استفاده از این شبیه ساز راحت‌تر انجام بشه.


در این شبیه ساز بازی‌های مختلفی رو می‌تونی به اجرا در بیاری که از اون جمله می‌تونم به مواردی مثل Epic Seven ،Clash of Clans و Arknightsاشاره کنم. سازندگان این شبیه ساز برای طراحی این برنامه از زبان طراحی برنامه بلو استک استفاده کردند و تونستن یه شبیه ساز خوب و موفق به بازار عرضه کنند. جدیدترین ورژن این برنامه که LDPlayer 9 نام داره، اقدام به پشتیبانی از اندروید ۹ می‌کنه و همین موضوع باعث شده تا بازی‌هایی که با استفاده از اون به اجرا در میان خیلی روون و سریع باشند. بر مبنای اطلاعات به دست اومده تو این ورژن از این شبیه ساز بازیکنان می‌تونن بازی‌ها رو با نرخ فریم بالاتر بازی کنند. این در حالیه که میزان استفاده از پردازنده گرافیکی نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده و منابع سیستم در حین استفاده از این ایمولاتور کمتر درگیر میشن.

شبیه ساز MEmu Play برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

یکی دیگه از شبیه سازهای اندرویدی که با استفاده از اون می‌تونی بازی‌های گوشی رو روی کامپیوترت به اجرا در بیاری، نرم‌افزار MEmu Play هست. این نرم‌افزار به دلیل پشتیبانی از تراشه‌های سخت افزاری amd و اینتل کاری کرده که کاربرا خیلی راحت با استفاده از اون بتونن بازی‌های اندرویدی رو روی کامپیوتر به اجرا در بیارن و تجربه خوبی از اجرای این بازی‌ها روی سیستم داشته باشند. یکی از مزایای مهم این شبیه ساز اینه که برای اجرا شدن نیاز به سخت‌افزار چندان قدرتمندی نداره و در عین حال می‌تونه بازی‌ها رو با خروجی خیلی خوب و قابل قبولی تو سیستم رندر کنه.


شبیه ساز MEmu Play توانایی اجرای همزمان چندین برنامه و بازی در سیستم را داره و به خاطر عملکرد بهینش تونسته خودش رو جزو برترین شبیه سازهای اندروید روی کامپیوتر قرار بده. جدیدترین ورژن این برنامه، ورژن ۸.۱.۳ هست که نسبت به نسخه‌های قبلی امکانات بهتری را در اختیار کاربرا قرار داده. یکی دیگه از ویژگی‌های برتر این برنامه اینه که می‌تونه از نرخ فریم بالاتر از ۲۴۰ هرتز پشتیبانی کنه و این موضوع باعث میشه که کاربر بتونه بازی‌ها رو خیلی با کیفیت تر و بهتر روی سیستم به اجرا در بیاره. برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه استفاده از شبیه ساز MEmu Play برای اجرای بازی های موبایل روی کامپیوتر میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

شبیه ساز MuMu Player برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

یکی دیگه از برنامه‌های شبیه سازی که با استفاده از اون می‌تونی اقدام به اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر کنی برنامه MuMu Player هست که توسط استودیوی NetEase Games تولید و به بازار عرضه شده. این شبیه ساز از اندروید نسخه ۷.۱ در هسته مرکزیش استفاده کرده و به دلیل مزایای فوق‌العاده‌ای که داره تونسته جایگاه خوب و مناسبی بین کاربرها به دست بیاره. نکته مهمی که این وسط می‌تونم بهش اشاره کنم اینه که طراحان و توسعه دهندگان این شبیه سازی نرم‌افزار دیگه ای به اسم MuMu Nebula  هم تو سایتشون به شکل بتا در دسترس کاربرا قرار دادند که مدعین این نرم‌افزار می‌تونه بازی‌های اندروید رو روی کامپیوترهایی که از سخت‌افزار ضعیفی برخوردار هستند با کیفیت خوب و مناسبی به اجرا در بیاره.


توسعه این شبیه ساز با موتور اختصاصی شرکت NetEase  انجام شده. از جمله مزایای مهم این ایمولاتور می‌تونم به مواردی مثل بهینه سازی کامل، مصرف رم بسیار پایین و عملکردهای بهبود یافته در اجرای برنامه‌های مختلف اشاره کنم. پس اگه می‌خوای یه شبیه ساز برای اجرای بازی‌ها به روان‌ترین شکل ممکن در اختیار داشته باشی پیشنهاد می‌کنم برنامه MuMu Player رو روی سیستمت نصب کنی. شبیه ساز MuMu Player قادر به اجرای بازی‌های مختلف با نرخ فریم ۱۲۰ روی کامپیوترهای با سخت‌افزار معمولی هست.

شبیه ساز NoxPlayer  برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

شبیه ساز بعدی که با استفاده از اون می‌تونی بازی‌ها و برنامه‌های اندرویدی رو تو پلتفرم کامپیوتر به اجرا در بیاری شبیه ساز NoxPlayer  هست. این شبیه ساز امکان اجرای برنامه‌های اندروید روی کامپیوتر رو به صورت کاملاً روون داره. تو نوار ابزار این برنامه امکانات مختلفی در اختیار کاربرا قرار گرفته که از اون جمله می‌تونم به مواردی مثل ضبط ویدیو، تنظیمات صدا، استفاده از جی پی اس و مواردی از این دست اشاره کنم. با استفاده از این شبیه ساز کاربرا می‌تونن از سیستم‌های کنترلی مختلف مثل کنترلر، ژست‌های کنترلی موبایل و کیبورد برای اجرای بازی‌های مختلف استفاده کنند.


خوشبختانه طراحان و توسعه دهندگان نرم‌افزار NoxPlayer  همیشه نسخه‌های به روز و جدیدی از اون رو که دارای امکانات جدید هست به بازار عرضه می‌کنند و همین موضوع باعث شده که این نرم‌افزار از سیستم عامل اندروید ۹ در دو حالت ۳۲ و ۶۴ بیتی ساپورت کنه. لازمه بدونید که توی این برنامه می‌تونی به صورت همزمان چند تا بازی و برنامه مختلف رو به اجرا در بیاری. یکی از اعجاب انگیزترین قابلیت‌های شبیه ساز NoxPlayer  اینه که به دلیل داشتن قابلیت Macro Recorder کاربران می‌تونن عملیات‌های مختلف رو با استفاده از اون ضبط کنند و بعداً با یک کلیک بر روی اون‌ها اقدام به اجراشون کنند.

شبیه ساز Android Studio برای اجرای بازی گوشی روی کامپیوتر

آخرین شبیه سازی که می‌تونم اون رو جزو برترین شبیه سازها برای اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر بهت معرفی کنم شبیه ساز Android Studio هست که به وسیله شرکت گوگل طراحی و توسعه پیدا کرده. این شبیه ساز با شبیه سازهای دیگه یه فرق اساسی داره و اون هم اینه که به صورت اختصاصی مخصوص استفاده توسط توسعه دهندگانه و توسعه دهندگان بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی با استفاده از این شبیه ساز می‌تونن اقدام به تست اپلیکیشن‌های مختلف کنند. Android Studio دارای یه شبیه ساز داخلی با امکانات محدوده و تنها قابلیت اجرای بازی‌های متوسط و سبک رو داره و مناسب اجرای بازی‌های سنگین نیست. با وجود اینکه نحوه تنظیم و راه‌اندازی Android Studio یکم سخته، اما به خاطر قابلیت‌های خوبی که در اختیار توسعه دهندگان قرار میده تونسته طرفداران زیادی پیدا کنه و محبوبیت خوبی کسب کنه.


استفاده از شبیه سازها چه مشکلاتی می‌تواند به دنبال داشته باشد؟

حتماً تا الان متوجه شدی که از امولاتورها برای شبیه سازی سیستم عامل اندروید روی کامپیوتر استفاده می‌شه و با استفاده از شبیه سازها می‌تونی برنامه‌های مختلف اندرویدی رو روی کامپیوتر نصب و اجرا کنی. اما انجام این کار به این سادگی‌ها نیست و برای اینکه بشه بازی‌های موبایل رو روی کامپیوتر به اجرا در آورد باید یه پروسه خاصی رو کاربر طی کنه و در انتها ممکنه یک سری موانع هم پیش روی کاربر قرار بگیره. مثلاً وقتی کاربری توی گوشیش بخواد یه بازی اندرویدی رو به اجرا در بیاره، برای کنترل المان‌های موجود در بازی نیاز به استفاده از صفحه لمسی موبایل داره. اما اغلب کاربران صفحه نمایش کامپیوترشون لمسی نیست و برای اجرای برنامه‌های اندروید روی کامپیوتر، ایمولاتور باید بتونه یک نگاشت از کنترل صفحه لمسی به ورودی موس و کیبورد انجام بده.

بسته به نوع ایمولیتوری که کاربر مشغول استفاده از اون هست، این عملیات به طرق مختلفی انجام می‌شه. اما در نهایت هیچ وقت این عملیات تبدیل سیستم کنترلی نمی‌تونه تجربه‌ای شبیه به صفحه لمسی گوشی رو به کاربر منتقل کنه. خب این نظریه خیلی منطقیه! چون وقتی یه نفر قبلاً داشته یه بازی رو بدون موس و کیبورد و فقط با حرکات انگشت روی صفحه نمایش هدایت می‌کرده، وقتی بخواد همین کار رو با استفاده از موس و کیبورد انجام بده قضیه براش یکم متفاوت می‌شه و شاید چند بار اول حتی نتونه کنترل خوب و مناسبی روی اجرای بازیش تو سیستم داشته باشه. اما به مرور ممکنه به دلیل بالا رفتن تجربه فرد در استفاده از این تجهیزات جانبی انجام این کار براش راحت‌تر بشه.

مانع بعدی دیگه‌ای که می‌تونه در اجرای بازی‌های روی بازی‌های گوشی روی کامپیوتر بر سر راه شما قرار بگیره موضوع رندر کردن بازی‌ها در سیستم و قابلیت سخت‌افزار سیستمت واسه اجرای روون بازی‌ها هست. با وجود اینکه بازی‌های موبایل نسبت به بازی‌های کامپیوتر از جزئیات گرافیکی به مراتب پایین‌تری برخوردار هستند، اما اگه بخوای از یه شبیه ساز برای اجرای اون‌ها توی کامپیوتر استفاده کنی نیاز به یه سخت‌افزار نسبتا قدرتمند خواهی داشت. البته یه سری شبیه سازها هستند که برای رفع این مشکل یه سری تنظیمات داخل خودشون گنجوندن و کاربرا می‌تونن با تغییر تنظیمات این قسمت کاری کنند که هر کاربر بتونه به تناسب سیستمی که در اختیار داره اقدام به تنظیم مواردی مثل نرخ فریم و رزولوشن کنه.

اغلب شبیه سازهای اندرویدی برای اجرا نیاز به حدود ۴ گیگابایت فضای رم و یه کارت گرافیکی ۲ گیگابایتی دارند تا بتونن اقدام به اجرای اغلب بازی‌های موبایل بدون مشکل روی کامپیوتر کنند. در نظر داشته باش که هرچی سخت‌افزار سیستمت قوی‌تر باشه، اون ایمولاتور بهتر می‌تونه بهت کمک کنه تا بازی‌ها رو روون‌تر و با جزئیات گرافیکی بهتری روی سیستم به اجرا در بیاری.

یه مشکل دیگه‌ای که ممکنه موقع استفاده از شبیه سازهای اندرویدی باهاش روبرو بشی اینه که این شبیه سازها از همه بازی‌هایی که در فروشگاه پلی استور وجود دارند پشتیبانی نمی‌کنند و یکم طول می‌کشه تا بازی‌های جدید قابلیت اجرا توسط این شبیه سازها را داشته باشند. علاوه بر این فقط تعداد محدودی از شبیه سازها توانایی پشتیبانی از نسخه‌های جدید اندروید رو دارند و اغلب اون‌ها از نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید استفاده می‌کنند. به همین خاطر اون دسته از بازی‌هایی که برای اجرا نیاز به نسخه‌های جدیدتر اندروید داره، قابلیت اجرا با استفاده از این شبیه سازها رو نخواهد داشت. حتی اگه بتونی با استفاده از این شبیه سازها اون برنامه‌ها رو به اجرا در بیاری هم اون برنامه روون و راحت روی سیستمت اجرا نمی‌شه و با لگ و تاخیر بهت نمایش داده می‌شه.

جمع بندی

در این مقاله نحوه اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر را بهت یاد دادم تا بتونی با دانلود و نصب نرم‌افزارهای شبیه ساز مختلف نظیر شبیه سازهایی که در این مقاله بهت معرفی کردم، بازی‌های مختلف اندرویدی رو روی کامپیوتر به اجرا در بیاری. نرم‌افزارهای شبیه‌سازی که در بازار وجود دارند تنها به همین چند موردی که توی این مقاله بهت معرفی کردم ختم نمی‌شن و مسلماً تعداد اون‌ها خیلی فراتر از این حرفاست. اما من سعی کردم از بین همه شبیه سازها گلچین کنم و اونایی که به نظرم امکانات و قابلیت‌هاشون نسبت به بقیه بهتر بود رو برات معرفی کنم.

آیا تو هم تا به حال تجربه اجرای بازی‌های اندرویدی روی کامپیوتر رو داشتی؟ اگه پاسخ مثبته از چه شبیه سازی برای انجام این کار استفاده کردی؟ ممنون میشم نظرات و تجربیات مفیدت در این زمینه را در بخش کامنت با من و بقیه کاربران در میون بذاری. در آخر ازت تشکر می‌کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم تا بتونی به راحت‌ترین شکل ممکن اقدام به اجرای بازی‌های گوشی روی کامپیوتر کنی.

اگر سوالی درباره نحوه استفاده از هر کدوم از نرم افزارهای شبیه سازی معرفی شده در این مقاله برای اجرای بازی های موبایل روی کامپیوتر داشتی، به راحتی می‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد