دنیای امروز بدون اینترنت قابل تصور نیست و مودمها برای اتصال به اینترنت بسیار لازم و ضروری میباشند.
در واقع مودم به دیوایسهایی میگویند که کار تبدیل سیگنالهای دیجیتال کامپیوتر به سیگنالهای آنالوگ قابل انتقال از طریق خطوط ارتباطی و بالعکس را بر عهده دارد.
لازم به ذکر است که مودمها دارای به تناسب نوع اتصال و محل قرارگیری دارای انواع مختلفی هستند که یکی از آنها مودمهای داخلی میباشد.
ما در این مقاله قصد داریم به صورت کامل در رابطه با مودم داخلی و ویژگیهای آن صحبت کنیم و سپس به بررسی مزایا و معایب آن بپردازیم.
بنابراین چنانچه شما هم تمایل به شناخت بیشتر Internal modem دارید پیشنهاد میکنم خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.
اگر در رابطه با مودم یکپارچه برایتان سوال یا مشکلی پیش آمد، خدمات کامپیوتری از راه دور رایانه کمک اینجاست تا به شما کمک کند.

سرعت وای فایتان کم شده و این موضوع شما را آزرده کرده است؟ روی لینک برنامه های تست مودم adsl کلیک کنید تا بصورت کامل در این مورد اطلاعات کسب کنید
کمی بیشتر درباره مودم داخلی بدانیم
مودم داخلی در اصل یک قطعه سختافزاری است که محل نصب آن داخل کیس کامپیوتر و لپتاپ میباشد.
مودمهای داخلی ظاهری شبیه به یک کارت توسعه دارند که یا آن را در اسلات های مادربرد جا میدهند و یا ممکن است به صورت یکپارچه روی مادربرد تعبیه کنند.

اگر میخوای بدونی که چطوری از چند شرکت به صورت همزمان اینترنت میشه گرفت روی همین لینک کلیک کن تا روش انجام این کار را یاد بگیری.
مودم داخلی دارای چه ویژگیهایی میباشد؟
مودم داخلی دارای یک سری ویژگیهای منحصر به فرد است که از آن جمله میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. ادغام با سیستم: از آنجایی که مودم داخلی با سیستم کامپیوتر یکپارچه شده، در نتیجه نیاز به اتصال کابل برق جداگانه و کابل ارتباطی مجزا با کامپیوتر ندارد.
2. عدم اشغال فضای خارجی: به دلیل نصب مودم داخلی درون کیس، هیچ فضایی توسط مودم داخلی روی میز یا اطراف کامپیوتر اشغال نمیشود و شاهد مرتب شدن فضای محیط کار به دلیل حذف به هم ریختگی کابلها خواهیم بود.
3. هزینه کمتر: مودمهای داخلی عموماً نسبت به مودمهای خارجی از قیمت کمتری برخوردار میباشند.
4. مصرف انرژی از منبع تغذیه سیستم: مودمهای داخلی انرژی مورد نیاز خود را از منبع تغذیه کامپیوتر تهیه میکنند و به آداپتور مجزا هیچ احتیاجی ندارند.

راستی اگر ADSL شما دچار مشکل شده و نمیدانید چطور می توانید اقدام به رفع مشکل ADSL کنید، روی همین لینک کلیک کنید تا به شما روش حل مشکل را بیاموزیم.
مودم داخلی دارای چه انواعی میباشد؟
مودمهای داخلی دارای دو نوع dial-up و Wi-Fi هستند.
نوع dial-up آن از طریق خط تلفن و نوع Wi-Fi آن به صورت بیسیم متصل میشود.
البته باید خاطرنشان شویم که استفاده از مودمهای داخلی dial-up به شدت کم شده و اغلب از مودمهای داخلی Wi-Fi در لپتاپها و کامپیوترهای رومیزی استفاده میشود.
در گوشیهای همراه نیز از مودمهای داخلی جهت اتصال به شبکههای اپراتورهای تلفن همراه استفاده میشود.

سرعت وای فایتان کم شده و این موضوع شما را آزرده کرده است؟ روی لینک راهکارهای افزایش سرعت شبکه های وایفای خانگی کلیک کنید تا به شما روش حل مشکل را آموزش دهیم.
سوالات متداول
در این قسمت به پرتکرارترین سوالات شما کاربران در زمینه مودم داخلی میپردازیم پس با ما همراه باشید.
1. مودم داخلی دارای چه معایبی است؟
از جمله معایب مودمهای داخلی میتوانیم به تعمیر و تعویض دشوارتر، عیب یابی پیچیدهتر و قابل حمل نبودن آنها اشاره کنیم.
2. مودم داخلی دارای چه مزایایی میباشد؟
از جمله مزایای مودمهای داخلی میتوانیم به اشغال فضای کمتر، کاهش به هم ریختگی کابلها و قیمت پایینتر اشاره کنیم.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم در رابطه با مودمهای داخلی صحبت کنیم و اطلاعاتی که در رابطه با آنها در اختیار داریم را با شما به اشتراک بگذاریم.
در کل مودمهای داخلی به عنوان یک قطعه سختافزاری درون کیس کامپیوتر و لپ تاپ نصب میشوند و اجازه برقراری ارتباط با اینترنت از طریق این دیوایسها به کاربران را میدهند.
اگر شما هم اطلاعات دیگری در رابطه با مودمهای داخلی در اختیار دارید که در مقاله به آنها اشارهای نشده، ممنون میشویم در بخش کامنت آنها را با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.
در آخر از شما تشکر میکنیم که تا آخر این مقاله با ما همراه بودید و امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات خوب و مفیدی در رابطه با مودمهای داخلی در اختیار شما قرار دهیم.
برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص نحوه تنظیم مودم داخلی Dial-up و مودم داخلی وایرلس، میتوانید با شماره 9099071540 (از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.